Bankayı soymak için kazdığı tünel üstüne yıkıldı! Ekipler görünce gözlerine inanamadı...

İtalya'nın başkenti Roma'da yer alan bir bankayı soymak için, filmlerdeki gibi bir plan yapan hırsız kazdığı tünelin çökmesi sonrası içeride sıkışıp kaldı. İtfaiye ekipleri çığlıklarını duydukları adamı kurtarmak için 8 saatlik bir mücadele verdi. Akılalmaz olay bugün İtalyan basınında geniş yer buldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bankayı soymak için kazdığı tünel üstüne yıkıldı! Ekipler görünce gözlerine inanamadı...

İtalya'nın Başkenti Roma, Vatkian yakınlarında gerçekleşen akılalmaz bir olayı konuşuyor.

Roma'nın 11. Innocenzo Caddesi'ndeki asfaltta meydana gelen çökme sonrası bölgeye gelen itfaiye ekipleri asfaltın altında gizli bir tünel kazıldığını fark etti. Tüneli incelemeye başlayan ekipler 6 metre derinliğindeki çukurdan yardım çığlıkları geldiğini duydu.

Bankayı soymak için kazdığı tünel üstüne yıkıldı! Ekipler görünce gözlerine inanamadı... - Resim : 1İtalya itfaiyesinin paylaştığı fotoğraflar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER