Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama 2’nci ayak yarışmaları tamamlandı

Lexus ana sponsorluğunda gerçekleşen Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi 2’nci Ayak Engel Atlama Yarışmaları, 215 at ve binicinin katılımıyla birlikte bu spora ilgi duyan seçkin misafirleri ağırladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Lexus-Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama 2’nci ayak yarışmaları tamamlandı

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde 7-8 Mayıs tarihlerinde ilk ayağı, 28-29 Mayıs’ta 2’nci ayağı gerçekleşen Lexus- Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının Final ayağı ise 18-19 Haziran tarihlerinde koşulacak. Türkiye’nin farklı bölgelerinden Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı en iyi at ve binicilerin bir araya geldiği seyir zevki yüksek yarışmaların keyfini yaşayan davetliler; aynı zamanda Kulüp Ana Otopark girişi ve Atlı Spor Kulübü Ana Giriş alanlarında Lexus modelleri ile tanışarak  test sürüşü imkânı buldu. Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları ’nın medya sponsorluğunu Demirören Medya ve Radyo D üstlenirken, sağlık sponsorluğunu ise Hastane Derindere üstlendi.

2 Gün boyunca her gün 4 yarışmanın koşulduğu ve ilk ayağın final günü koşulan en önemli müsabakalardan biri olan  Milli Takım Seçmeleri nin yapıldığı 140 cm BIG Tur Lexus Kupası’nın 1’incisi  Hasan Şentürk oldu. Milli takım seçmelerinin yapıldığı  1.40CM BIG Tur Lexus Kupası sonuçları şu şekilde;

1. Hasan Şentürk

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER