Paranın patronunun oğlu kriptoda battı

Kripto para konusunda negatif açıklamalarıyla dikkat çeken Avrupa Merkez Bankası Başkanı (AMB) Christine Lagarde’dan oğluyla ilgili ilginç bir itiraf geldi. Lagarde, tüm uyarılarına rağmen oğlunun kripto varlıklara yaptığı yatırımların “neredeyse tamamını” kaybettiğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Paranın patronunun oğlu kriptoda battı

AMB Başkanı, kripto paraları spekülatif ve değersiz bulduğunu sıkça dile getiriyordu. Lagarde, bir açıklamasında kripto para birimlerinin suçlular tarafından yasa dışı faaliyetler için sıklıkla kullanılan bir araç olduğunu söylemişti.

Lagarde, Frankfurt’ta bir üniversitenin etkinliği kapsamında öğrencilerle birlikte bir araya geldiğinde oğlunun kripto para yatırımda kendisini görmezden geldiğini ve yatırdığı paranın neredeyse tamamını kaybettiğini açıkladı. Konuyla ilgili “Yatırdığı para çok fazla değildi ancak yaklaşık yüzde 60’ını kaybetti” diyen Lagarde’ın hangi oğlundan bahsettiğini belirtmemesi ise dikkat çekti. AMB Başkanı, “Oğlumla daha sonra konuyla ilgili tekrar konuştum ve beni haklı buldu” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER