Öldürmeden önce tehdit etmiş

Hasret Çakır’ı av tüfeğiyle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan eski sevgilisi Murat Bozkurt'un, Çakır’ın oğlu A.A.’ya “Gerekirse can gidecek üçünüzden biri. Söylemedin deme” mesajını attığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Öldürmeden önce tehdit etmiş

Muğla Köyceğiz’de pazartesi gecesi silah sesi üzerine Hasret Çakır (41) tek katlı evinin balkonunda kanlar içinde bulunmuştu. Sırtından vurulan 2 çocuk annesi Çakır, hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamamıştı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Çakır'ın çiftçilik yapan eski sevgilisi Murat Bozkurt (48) tarafından vurulduğunu belirlemişti. Suç aleti av tüfeği ile yakalanan Bozkurt, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Öldürmeden önce tehdit etmiş - Resim : 1

AMACI KORKUTMAKMIŞ

Murat Bozkurt'un savcılıktaki ifadesine ulaşıldı. Bozkurt ifadesinde, Hasret'in kendisiyle evlenmek istediğini belirtip, "İlişkimiz iki hafta önce bozuldu. Tartışmalarımız yoğunlaştı. Artık başka biriyle birlikte olduğunu, o kişinin daha iyi baktığını, harcamış olduğu paraları da geri vermeyeceğini belirtti. Olay yerine av tüfeği ile gitmiş olsam da anlaşmazlıklarımızı çözmek için konuşacaktım. Hasret'in evinin önünde yabancı aracı görmem üzerine çok sinirlendim. Av tüfeğini ateşledikten sonra aracıma yöneldiğim sırada pişmanlık hissettim. Amacım korkutmaktı" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER