Milliyet yazarından sert eleştiri: 'Arda Turan'ın hareketini kabul etmiyorum! Fatih Terim...'

Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, bugünkü köşesinde Galatasaray ve Fatih Terim'i eleştirdi.

Milliyet yazarından sert eleştiri: 'Arda Turan'ın hareketini kabul etmiyorum! Fatih Terim...' - Sayfa 1

 Belhanda kaptanlığında sahaya çıkan sarı kırmızılılara sert eleştirilerde bulunan  "Galatasaray’ın sorunu, istikrarı bir türlü yakalayamaması. Bunun da en büyük sebebi Fatih Terim’in çok güvenip ilk 11’de sahaya sürdüğü bilhassa Belhanda ve Babel’in aksaması, fizik olarak üç günde bir oynanan maçları kaldıramamasıdır..." dedi. 

Milliyet yazarından sert eleştiri: 'Arda Turan'ın hareketini kabul etmiyorum! Fatih Terim...' - Sayfa 2

Galatasaray'da kaptan Arda Turan, Fenerbahçe derbisi sonrasında soyunma odasından sonra söylediği sözler nedeniyle PFDK'dan 2 maç ceza aldı. Şenher sarı kırmızılı takımdaki gündemi değerlendirdi
 

Milliyet yazarından sert eleştiri: 'Arda Turan'ın hareketini kabul etmiyorum! Fatih Terim...' - Sayfa 3

Fenerbahçe derbisinde iki futbolcu da gayet iyi mücadele ettiler. Alanyaspor maçına bakıyorsunuz, aynı futbolcular takımı iki kişi eksik oynatıyor. Tabii hoca daha iyi bilir. Ama artık futbolda fizik gücün en üst seviyede değilse, sahada en iyi performansını koyamıyorsan, teknik de bir işe yaramıyor.
 

Milliyet yazarından sert eleştiri: 'Arda Turan'ın hareketini kabul etmiyorum! Fatih Terim...' - Sayfa 4

Yedlin... Harika bir transfer. Yorumlara bakıyorum hücumda iyi, defansta kötü deniyor. Peki ben de başka bir şey söylemek istiyorum. Yedlin durmadan hücuma çıkan bir futbolcu. Peki o ileri gittiği zaman onun mevkiisini kimin durdurması lazım? Babel’in... Peki Babel’in o gücü var mı? Kesinlikle yok. Bu durumda Galatasaray’ın sağ tarafı sorunlar yaşıyor.