Kar İstanbul'a giriş yaptı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden dün yapılan uyarıların ardından Beylikdüzü'nde sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Sabah saatlerinden itibaren sulu kar olarak başlayan yağış yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışının yanında rüzgâr da etkili oldu. İşe ve okula gitmek isteyenler zor anlar yaşadı. Sarıyer'de Ayazağa Deresi taştı. Taşkın nedeniyle su basan evde mahsur kalan 6'sı çocuk 12 vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı.<br /> <br /> <strong>SARIYER'DE DERE TAŞTI</strong><br /> <br /> Sarıyer'de Ayazağa Deresi taştı. Taşkın nedeniyle su basan evde mahsur kalan 6'sı çocuk 12 vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı.<br /> <br /> <iframe allowfullscreen="" frameborder="no" height="338" scrolling="no" src="https://www.f5haber.com/videoframe-46032?play=false" width="600"></iframe><br />

Kar İstanbul'a giriş yaptı! - Sayfa 1
115
Kar İstanbul'a giriş yaptı! - Sayfa 2
KAĞITHANE'DE CENDERE DERESİ'NDE SU SEVİYESİ YÜKSELDİ

İstanbul'daki yağış nedeniyle Kağıthane'de bulunan Cendere Deresi'nin su seviyesi yükseldi. Bazı yolları su bastı. Araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

ARNAVUTKÖY'DE SU BASKINI

Arnavutköy'de yağış nedeniyle su baskınları yaşandı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle Bolluca Mahallesi'nde yollar göle döndü. Araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Bazı ev ve işyerlerini su bastı. Vatandaşlar kovalarla suyu tahliye etti.

İŞÇİ SERVİSLERİ SULAR ALTINDA KALDI

Arnavutköy'de İstanbul Havalimanı'nda çalışan işçilerin servislere bindiği alanı da su bastı. Onlarca araç su altında kaldı.
215
Kar İstanbul'a giriş yaptı! - Sayfa 3

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bugün kar yağışı etkili olacak. İstanbul'da yağışların ilin batısında yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan yurdun genelinde yağışlı bir havanın hakim olacağı da Meteoroloji tarafından açıklandı.

SARIYER'DE DERE TAŞTI, MAHALLEYİ SU BASTI

Akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışın ardından Ayazağa Deresi taştı. Taşkın nedeniyle Sarıyer Ayazağa Mahallesi'ni su bastı. Evlerini su basan 6'sı çocuk 12 vatandaş evde mahsur kaldı. Vatandaşları olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı. Ekipler, evde mahsur kalan vatandaşları kucaklarında taşıdı.

YURT GENELİNDE YAĞIŞ VAR

Yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Giresun, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl, Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

315
Kar İstanbul'a giriş yaptı! - Sayfa 4
SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR! TRAKYA’YA UYARI…

Hava sıcaklıklarının; Ülkemizin kuzeybatı ve iç kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul’un batı kesimleri, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa çevrelerinde ve yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların İstanbul’un batı kesimleri, Kırklareli’nin kıyı kesimleri, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Balıkesir’in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
415