Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İl il 5 günlük hava durumu tahmini

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında hava durumu yer alıyor. Meteoroloji genel müdürlüğünün verilerine göre sağanak yağmur yurt genelinde yine etkisini gösterecek. İşte il il 5 günlük hava durumu raporu...

Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İl il 5 günlük hava durumu tahmini - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu raporunu yayımlandı. Rapora göre bugün yurdun genelinde sağanak yağışlar etkisini gösterecek.

110
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İl il 5 günlük hava durumu tahmini - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu Trakya, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sakarya ve Bilecik çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

210
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İl il 5 günlük hava durumu tahmini - Sayfa 3

Yağışların Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimler, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bitlis ve Muş çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Bugün Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer toz taşınımı bekleniyor.

310
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İl il 5 günlük hava durumu tahmini - Sayfa 4

Hava sıcaklığının iç kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

410