Meteoroloji uyardı! Sıcaklık düşüyor! Sağanak yağış!

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre yurt genelinde sıcaklıklar düşüyor ve mevsim normallerinde seyrediyor. Yurdun büyük bölümünde ise bugün sağanak yağış ve şiddetli rüzgar bekleniyor. İşte illerimizde sıcaklıklar ve hava durumu

Meteoroloji uyardı! Sıcaklık düşüyor! Sağanak yağış! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara (Kırklareli ve Edirne hariç),Ege, Batı Akdeniz, Karaman dışında İç Anadolu bölge geneli, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

 

119
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık düşüyor! Sağanak yağış! - Sayfa 2

RÜZGARIN HIZI 80 KM'YE ÇIKIYOR

Yağışların Karadeniz bölge geneli ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

219
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık düşüyor! Sağanak yağış! - Sayfa 3

Rüzgarın Marmara'nın kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu bölge geneli ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

319
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık düşüyor! Sağanak yağış! - Sayfa 4

HAVA SICAKLIĞI AZALIYOR

Hava sıcaklığının ise kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede azalacağı diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor. Yapılan son tahminlere göre illerimizde sıcaklıklar ve hava durumu ise şöyle olacak:

419