Meteoroloji tarih verip duyurdu! Çok şiddetli kar yağışı geliyor!

Meteoroloji'den gene son dakika açıklamasına göre; İstanbul’da sıcaklıklar 0 dereceye kadar düşecek; Marmara ve Batı Karadeniz kar yağışının etkisi altında kalacak

Meteoroloji tarih verip duyurdu! Çok şiddetli kar yağışı geliyor! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının cuma gününden itibaren azalacağını, Marmara ve Batı Karadeniz başta olmak üzere kuzey ve iç bölgelerin tamamının kar yağışının etkisi altında kalacağını açıkladı. İstanbul'da hava sıcaklığı bugün 17 derece olarak tahmin edilirken pazartesi 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji tarih verip duyurdu! Çok şiddetli kar yağışı geliyor! - Sayfa 2

Meteoroloji’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Cuma günü Balkanlar üzerinden gelecek yağışlı sistemin etkisiyle birlikte sıcaklıkların hafta sonunda kuzey, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 15 derece) azalarak, mevsim normalleri civarına ve yer yer altına ineceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji tarih verip duyurdu! Çok şiddetli kar yağışı geliyor! - Sayfa 3

Pazar günü Karadeniz üzerinden gelecek sistemin ve kuvvetli poyrazın etkisiyle Marmara ve Batı Karadeniz başta olmak üzere kuzey ve iç bölgelerin tamamının kar yağışının etkisi altında kalması bekleniyor.

Meteoroloji tarih verip duyurdu! Çok şiddetli kar yağışı geliyor! - Sayfa 4

Pazartesi gününden itibaren kuzey, iç ve doğu kesimlerde soğuk havanın etkisini arttırmasıyla birlikte kar yağışlarının aralıklarla devam etmesi bekleniyor.”