Meteoroloji gün vererek uyardı: Kuvvetli geliyor, günlerce sürecek

Türkiye, perşembe gününden itibaren yeni bir serin ve yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek, sıcaklık batı bölgelerden başlayarak düşecek.

Meteoroloji gün vererek uyardı: Kuvvetli geliyor, günlerce sürecek - Sayfa 1

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği, perşembe gününden itibaren batı bölgeler başta olmak üzere tüm yurtta hissedilir derecede azalacağı ve mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.
 

111
Meteoroloji gün vererek uyardı: Kuvvetli geliyor, günlerce sürecek - Sayfa 2

Bugün yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara`nın güneyi ve Trakya`nın kuzeybatısı, İç Ege, Batı Akdeniz`in iç kesimleri, İç Anadolu`nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz`in iç kesimleri ile Bolu ve Ordu çevreleri, Doğu Anadolu`nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 

211
Meteoroloji gün vererek uyardı: Kuvvetli geliyor, günlerce sürecek - Sayfa 3

17 MAYIS SALI
Salı günü Akdeniz Bölgesi`nin iç kesimleri, İç Anadolu`nun güneyi ile Doğu Anadolu`nun doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek.

311
Meteoroloji gün vererek uyardı: Kuvvetli geliyor, günlerce sürecek - Sayfa 4

18 MAYIS ÇARŞAMBA
Çarşamba günü Marmara, Ege`nin kuzeyi, Batı Karadeniz`in kıyı kesimleri ile Doğu Anadolu`nun doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Kalan yerlerde parçalı ve çok bulutlu hava görülecek.

411