Merve Terim sosyal medyadan ateş püskürdü

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, sosyal medya hesabından, "Buna sebep olanların hiçbir bedel ödemeden evlerinde rahatça oturmaları kanıma dokunuyor. İnanılmaz sinirliyim, buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum, haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum" paylaşımında bulundu.

Merve Terim sosyal medyadan ateş püskürdü - Sayfa 1

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, koronavirüse yakalanan babasıyla ilgili Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. 

110
Merve Terim sosyal medyadan ateş püskürdü - Sayfa 2

Fatih Terim'in denize baktığı resmi paylaşan Çetin, yaşadığı üzüntüyü takipçileriyle paylaştı. İşte Merve Çetin'in paylaşımı:

210
Merve Terim sosyal medyadan ateş püskürdü - Sayfa 3

"24 saattir hiç uyumadım, gece olunca korkum daha da artıyor tam bu saatlerde başlıyor endişem; 

310
Merve Terim sosyal medyadan ateş püskürdü - Sayfa 4

iyiye gidiyor olması yüreğime su serpmiyor, ama oradan çıkmadan da iyiyi düşünemiyorum tam, uzakta olduğum için daha da tedirginim, çalan son 2 gece yarısı telefonunda birinde dedemi, birinde anneannemi kaybettim, iyi düşünmeye çalışıyorum atlatacak diyorum kuvvetli o diyorum, sonra bile bile göz göre göre bunun olmuş olmasını kaldıramıyorum, buna sebep olanların hiçbir bedel ödemeden evlerinde rahatça oturmaları kanıma dokunuyor, inanılmaz sinirliyim, buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum, haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum.

410