Merve Boluğur, kalçasına yaptırdığı yeni dövmeyi paylaştı

Kısa bir süre önce hayranı olan Burak Dayı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Merve Boluğur, kalçasına yeni bir dövme yaptırdı. Boluğur, "Benimki" anlamına gelen dövmeyi Instagram hesabından paylaşmasıyla çok sayıda beğeni aldı. Ayrıca Boluğur'un paylaşımına, "Sevgilin mi yazdı?" yorumları da yapıldı.

Merve Boluğur, kalçasına yaptırdığı yeni dövmeyi paylaştı - Sayfa 1

Murat Dalkılıç ile 2 yıllık evliliğini bitirdikten sonra uzun süre yalnız kalan genç oyuncu Merve Boluğur, sanat direktörü Burak Dayı ile aşk yaşamaya başladı. 

Merve Boluğur, kalçasına yaptırdığı yeni dövmeyi paylaştı - Sayfa 2

Mutluğunu doyasıya yaşayan Boluğur, yeni bir dövme yaptırıp Instagram hesabından, "Mine" yani "Benimki" anlamına gelen dövmeyi paylaştı. Ayrıca 32 yaşındaki Boluğur'a, "Sevgilin mi yazdı?" yorumları da yapıldı.

Merve Boluğur, kalçasına yaptırdığı yeni dövmeyi paylaştı - Sayfa 3

"ÖZGÜR"

Uzun süreli yalnızlığını sanat direktörü Burak Dayı ile sonlandıran ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Manavgat Şelalesi'ne gitti. Suyun içerisinde çekilmiş karelerine "Özgür" notunu düşen Boluğur'un fotoğraflarındaki dövme detayı dikkatlerden kaçmadı. 

Merve Boluğur, kalçasına yaptırdığı yeni dövmeyi paylaştı - Sayfa 4

Öte yandan Boluğur'un sevgilisinin, iki yıl boyunca oyuncunun fotoğraflarına hayran bir şekilde yorum yapması dikkat çekmişti.