Saç detoksu için uygun ürünler

Saç detoksu nedir? Hangi saç tipleri için uygundur? Saç detoksu hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

MERJAM MERJAM
Saç detoksu için uygun ürünler

Saçınızda kuruluk, matlaşma, aşırı yağlanma, kırılma gibi problemleri çözecek; saç detoksu etkisi veren en iyi bakım ürünleri bir arada.

Saç detoksu nedir?

Saçınızda kuruluk, matlaşma, aşırı yağlanma, kırılma gibi problemler varsa 'saç detoksu' size iyi gelebilir. Öncelikle, boya, fön, düzleştirme, maşa ile şekillendirme gibi işlemlere bir süreliğine ara vermenizi öneriyoruz. Saç derinizi derinlemesine arındıran ama bunu yaparken saçı kurutmayan ürünleri saç bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Saç derisinde peeling etkisi gösteren ürünler, masaj ile birlikte uygulandığında, ölü deriden kurtularak ve gözenekleri temizleyerek saç diplerinde biriken ürünlerin temizlenmesine yardımcı oluyor.

Saç detoksu nasıl yapılır?

Yoğun şehir hayatı, kirli hava, saçta biriken şekillendirici kalıntıları ve bunlarla gelen stres saçlarınızı tahmin ettiğinizden daha fazla etkiliyor. Saç derisini bu etkenlerden arındırmak için saç detoksu yapan ürünler radarımızda.

Kaynak: ALEM

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER