En merak ettiğimiz kombin önerileri neler?

Yılın öne çıkan aramalarının paylaşıldığı Google Yılın Arama Trendleri’nde “kombin” kategorisinde en çok “kar kombini”, “bayram kombini” ve “erkek kombini” arandı. İşte detaylar…

MERJAM MERJAM
En merak ettiğimiz kombin önerileri neler?

 Yılın en popüler Google aramalarına yıllık bir bakış sunan Yılın Arama Trendleri, hem dünya çapında hem de ülkesel bazda 2022 yılının nasıl geçirildiğini özetler nitelikte oluyor. Dünyayı etkileyen gelişmelerden neredeyse 70 ülkeden pop kültürü ve yaşam tarzı, spor, müzik, haberler ve daha pek çok konuda trend olan konuların derlendiği yüzlerce liste kullanıcılarla buluşturuluyor.  Bir önceki yıla kıyasla insanların neleri merak ettiğini gösteren listeler, bu yıl Türkiye’de “kombin” kategorisine de ev sahipliği yaptı.

Modaya yön veren aramalar

Yıl boyunca merak ettiklerimizi gözler önüne seren Yılın Arama Trendleri, bu yıl “kombin” kategorisiyle stil danışmanlığı görevini üstlendi. Modanın kalbinin Google’da attığı 2022 yılı, “kombin” kategorisinde “kar kombini”, “bayram kombini” ve “erkek kombini” gibi en çok merak edilen kombin aramalarıyla yılın tarzını belirledi. Nereye gidersek gidelim tarzımızı ve kombinimizi Google’a danıştığımızı gösteren kombin kategorisi; “piknik kombini”, “konser kombini” ve “at binme kombini” aramalarına ev sahipliği yaptı. İlk buluşma heyecanına da ortak olan “ilk buluşma kombini” aramaları, Prenses Diana’nın izinden gitmek isteyenlerin aradığı “Diana kombini” aramaları ve aile samimiyetini merkezine alan “kardeş kombini” ve “aile kombini pijama takımı” aramaları 2022’nin en çok merak edilenleri arasında yerini aldı.

Kombin önerileri

Kar kombini

Bayram kombini

Erkek kombini

Piknik kombini

İlk buluşma kombini

Konser kombini

Aile kombini pijama takımı

Kardeş kombini

Diana kombini

At binme kombini

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER