Dior Cruise 2023 koleksiyonu göz alıyor

Dior Cruise 2023 koleksiyonundan detaylar göz dolduruyor. İşte koleksiyon hakkında merak edilenler…

MERJAM MERJAM
Dior Cruise 2023 koleksiyonu göz alıyor

Maria Grazia Chiuri tarafından tasarlanan arzu nesneleri, ışık ve gölge arasında kurulan büyüleyici bir sette çekilen fotoğraflarla sunuluyor: Hikayeye, Dior Cruise 2023 koleksiyonunun İspanya'nın güzelliğini yansıtan detayları yön veriyor. Farklı konseptlerle hayat bulan karelerde Maison'un zarafet sembollerine yemyeşil bir orman, karlı bir açıklık, sapsarı buğday tarlaları ve uçsuz bucaksız kır çiçekleri fon oluşturuyor.

Lady Dior ve Dior Book Tote çantalar, Pietro Ruffo imzalı Rêve d'Infini motifiyle dikkat çekiyor. İkonik J'Adior ayakkabılarsa, beyaz ve altın tonlarıyla çalışılan Jardin d'Hiver deseniyle öne çıkıyor. Bu ışıltılı nüans, Mösyö Dior'un uğuru olarak saydığı yıldız motifiyle ipek şallarda ve Dior Star sneaker'larda da göze çarpıyor.

Couturier'nin mirası, Victoire de Castellane imzalı takılarda sıklıkla kullanılan pusula yıldızında da kendine yer buluyor. Hayal etmenin gücü adına hazırlanan bu çoğulcu yolculuk, femininitenin farklı yönlerini yüceltiyor.

Kaynak: Harper’s Bazaar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER