Meral Kaplan'ın eşi: Boşanma davamız sürerken en az 4 sevgili değiştirdi

Oyuncu Meral Kaplan'la karşılıklı boşanma davaları süren Kıbrıslı iş insanı Erhan Kiani, yeni bir boşanma davası daha açtı. Kaplan'ın, ilk açılan boşanma davasının hemen ardından en az 4 sevgili edindiğini öne süren Kaini, 'sadakatsizlik', 'ağır derecede onur kırıcı davranış' ve haysiyetsiz hayat sürme' gibi nedenlerle boşanmalarına karar verilmesini istedi. Kaini ayrıca 1 milyon lira manevi ve 50 bin lira maddi tazminat ile çocuğun velayetinin kendisine verilmesini talep etti<br />

Meral Kaplan'ın eşi: Boşanma davamız sürerken en az 4 sevgili değiştirdi - Sayfa 1

Oyuncu Meral Kaplan'la karşılıklı boşanma davaları süren Kıbrıslı iş insanı Erhan Kiani, yeni bir boşanma davası daha açtı. Kaplan'ın, ilk açılan boşanma davasının hemen ardından en az 4 sevgili edindiğini öne süren Kaini, 'sadakatsizlik', 'ağır derecede onur kırıcı davranış' ve haysiyetsiz hayat sürme' gibi nedenlerle boşanmalarına karar verilmesini istedi. Kaini ayrıca 1 milyon lira manevi ve 50 bin lira maddi tazminat ile çocuğun velayetinin kendisine verilmesini talep etti

Meral Kaplan'ın eşi: Boşanma davamız sürerken en az 4 sevgili değiştirdi - Sayfa 2

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul Aile Mahkemesi'ne yeni açılan davanın dilekçesinde Erhan Kaini ile Meral Kaplan'ın İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde karşılıklı boşanma davalarının devam ettiği belirtildi.

Meral Kaplan'ın eşi: Boşanma davamız sürerken en az 4 sevgili değiştirdi - Sayfa 3

Meral Kaplan'ın eşinden boşanmak için en az 2 milyon tazminat istediğinin anlatıldığı dava dilekçesinde şu iddialara yer verildi:

Meral Kaplan'ın eşi: Boşanma davamız sürerken en az 4 sevgili değiştirdi - Sayfa 4

''Erhan Kiani, geçici velayeti davalıda olan çocuğuyla ilgilenilmemesi üzerine Meral Kaplan'a tahsis edilen evin site yönetiminden site giriş-çıkış görüntülerini incelemiştir.