Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına rekor zam! İşte yeni maaş tablosu...

Milyonlarca memur ve emekli zam oranlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına rekor zam gelmesi bekleniyor. Temmuz döneminde enflasyon farklarının yanında refah payı, seyyanen artışlarla yeni emekli ve memur maaşları belirlenecek. Memura kira yardımı verilecek. En düşük emekli maaşı temmuzda yeniden belirlenecek. Enflasyon farkı, seyyanen zam ve refah payı masada. İşte memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...

Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına rekor zam! İşte yeni maaş tablosu... - Sayfa 1

Emekli ve memura ek zam ile Temmuz maaşları belirlenecek. TÜİK'in 3 Temmuz 2023'te Haziran ayı enflasyon rakamlarını duyurmasının ardından refah payı hariç emekli zammı ve memur maaş zammı kesinleşecek.
 

132
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına rekor zam! İşte yeni maaş tablosu... - Sayfa 2

Bu aşamadan sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yürüttüğü düzenlemeler devreye girecek. Emekliye zam düzenlemesi ne kadar olacak? Meslek meslek memur maaşları ne kadar, kaç TL olacak? İşte detaylar...
 
 

232
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına rekor zam! İşte yeni maaş tablosu... - Sayfa 3

Sabah'ta yer alan habere göre; en düşük emekli maaşı 7.500 liraya, emekli bayram ikramiyesini 2.000 liraya çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu rakamı daha yukarıya çıkarmanın hesabı içindeyiz" diyerek yeni müjdesini verdi. Emekli bayram ikramiyesi yeniden belirlenecek. En düşük emekli maaşı da Temmuz döneminde yeniden artacak.
 

332
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına rekor zam! İşte yeni maaş tablosu... - Sayfa 4

Kamu işçilerimizin maaşını 21 bin lira seviyesine çıkardık. Memurlarımızın en düşük maaşını da Temmuz'da 22 bine yükseltme sözü verdik" açıklamasında bulundu.
 

432