Mehmet Öz'ün bol bol seks yapın tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden cevap!

Doktor Mehmet Öz’den geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak karantina tavsiyesi gelmişti. Öz, evde kalan çiftlerin gerilimi azaltmak için 'bol bol cinsel ilişkiye girmesini' tavsiye etmişti.

Mehmet Öz'ün bol bol seks yapın tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden cevap! - Sayfa 1

Çin'den tüm dünyaya hızla yayılan koronavirüsten korunmak için evlerine sığınan vatandaşlara, dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, "Bol Bol cinsel ilişkiye girin" sözleriyle tavsiyede bulundu. Öz'e oyuncu Gonca Vuslateri'nden cevap geldi. 

Mehmet Öz'ün bol bol seks yapın tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden cevap! - Sayfa 2

ABD'de farklı TV kanallarında sağlık programları yapan ünlü doktor Mehmet Öz, virüs salgınından korunmak için evlerine çekilen insanlara ilginç bir öneride bulundu. Öz, "Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm cinsel ilişkiye girmek. Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız. Belki bebek yapacaksınız. Bu birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi" dedi.

Mehmet Öz'ün bol bol seks yapın tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden cevap! - Sayfa 3

Mehmet Öz'ün kısa sürede sosyal medyada gündem olan açıklamasına bir tepki de başarılı oyuncu Gonca Vuslateri'den geldi. 

Mehmet Öz'ün bol bol seks yapın tavsiyesine Gonca Vuslateri'nden cevap! - Sayfa 4

Twitter hesabından attığı tweetle Öz'ün bu tavsiyesine uyacağını söyleyen oyuncu, "Çare yok, yapacağız artık. Off bitmiyor çilemiz..." açıklamalarını yaptı.