Mehmet Demirkol: VAR görüşmesini yayınlayın!

Galatasaray Trabzonspor maçındaki tartışmalı pozisyonları değerlendiren Mehmet Demirkol, Ümit Öztürk'ün VAR'a baktığı pozisyonla ilgili ağır eleştirilerde bulundu... İşte Demirkol'un sözleri...<br /> <br />

Mehmet Demirkol: VAR görüşmesini yayınlayın! - Sayfa 1

Galatasaray Trabzonspor maçındaki tartışmalı pozisyonları değerlendiren Mehmet Demirkol, Ümit Öztürk'ün VAR'a baktığı pozisyonla ilgili ağır eleştirilerde bulundu... İşte Demirkol'un sözleri...

116
Mehmet Demirkol: VAR görüşmesini yayınlayın! - Sayfa 2

"Galatasaray'ın bu kadar iyi oyununa rağmen Trabzonspor yakalayabilirdi. Trabzonspor oyuna girdi, toparlandı. Bu açıdan bu genç kadroyu kutlamak lazım. "

216
Mehmet Demirkol: VAR görüşmesini yayınlayın! - Sayfa 3

"Çok güzel bir maç izledik. Ümit Öztürk maçın önüne geçmeseydi çok daha güzel olacaktı. Maalesef ülkede ciddi bir hakemlik sorunu var. Her hafta bir hakem kaybediyoruz. Muhtemelen Ümit Öztürk de kolay kolay bir daha maç alamayacak. Üzüldüm, çünkü Ümit Öztürk buraya gelmek için çok uğraştı."

316
Mehmet Demirkol: VAR görüşmesini yayınlayın! - Sayfa 4

"Benim asıl penaltıda dikkatimi çeken ofsayt. Bu çizgi işlerinde hata olur. Ben buna ikna olmadım. Bakıyorum ediyorum olabilir de olmayabilir de. Çizgi teknolojisinde bile hata oluyor."

416