Mehmet Demirkol: Bu darbe değil! Resti çekti böyle oldu…

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beinsports'ta günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi. Galatasaray'da yaşanan kongre krizine değinen Demirkol, ''Genel kurulda 3 bin kişi olsa Mustafa Cengiz ibra olurdu'' dedi.<br /> <br /> Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi.<br /> <br /> <strong>İşte Demirkol’un değerlendirmelerinden satır başları;</strong><br /> <br />

Mehmet Demirkol: Bu darbe değil! Resti çekti böyle oldu… - Sayfa 1

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beinsports'ta günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi. Galatasaray'da yaşanan kongre krizine değinen Demirkol, ''Genel kurulda 3 bin kişi olsa Mustafa Cengiz ibra olurdu'' dedi.

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi.

İşte Demirkol’un değerlendirmelerinden satır başları;

Mehmet Demirkol: Bu darbe değil! Resti çekti böyle oldu… - Sayfa 2
‘REST ÇEKTİ SONUCU BÖYLE OLDU’

Genel kurulda 3 bin kişi olsa Mustafa Cengiz ibra olurdu. Ancak insanlar demokratik haklarını kullandı. Bu darbe değil. Ne kadar haksızlık olursa olsun sonuçlarına katlanmak gerekiyor. Mustafa Cengiz, rest çekti sonucu da böyle oldu. Maalesef kötü idare edildi.

‘KÜLTÜREL İSTİKRAR VAR’

Galatasaray’da son 20 yılda 8 başkan değişti 23 kupa kazandı, Fenerbahçe’de 2 başkan değişti, 11 kupa kazandı, Beşiktaş’ta 3 başkan değişti, 9 kupa kazandı. Galatasaray yönetimi sıklıkla değiştiriyor ancak sportif başarı devam ediyor. Çünkü kültürel istikrar var. Galatasaray'ın, Hamza Hamzaoğlu döneminde yaşadığı şampiyonluğa bak. Öyle bir durumda hangi takımda olur?
Mehmet Demirkol: Bu darbe değil! Resti çekti böyle oldu… - Sayfa 3
"İÇERİDE UEFA KUPASI YOKTUR"

Bu okul iki dönem mezun vermeyen bir okul. Galatasaray Lisesi’nden içeri girdiğiniz zaman UEFA Kupası yoktur, Çanakkale Şehitleri anıtı vardır ve onların arasında bu ülkeye basketbolu getirenler de vardır. Galatasaray, bu ülkeye futbolu da sokan, cimnastiği de sokan, basketbolu da sokan kulüptür.
Mehmet Demirkol: Bu darbe değil! Resti çekti böyle oldu… - Sayfa 4
‘BİR ANDA HER ŞEYİ DEĞİŞTİREMEZSİN’

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan nasıl bir kırılma oldu herkes görüyor. Ali Koç'un bu kadar kötü gitmesinin nedeni, 20 yıllık Aziz Yıldırım döneminin ardından gelmiş olması. Bir anda her şeyi değiştiremezsin.