Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşalayan fenomen Ece Ronay evlendi

Geçtiğimiz aylarda, Mehmet Ali Erbil ile olan mesajlarını ve ses kayıtlarını paylaşarak bana tacizde bulundu diyen sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay adından söz ettirmeye devam ediyor. Mehmet Ali Erbil'e açtığı 'taciz' ve 'hakaret' davasıyla gündemde olan genç şarkıcı, sevgilisi Mehmet Bilir ile nikah masasına oturdu.

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşalayan fenomen Ece Ronay evlendi - Sayfa 1

"ARTIK NİŞANLIM DEĞİL"

Şarkıcı Ronay, "Özür meselesinin benimle hiçbir alakası yok. Erkekler kendi arasında benim meselemi konuşup, anlaşırken fikirlerimi almaya gerek duymamış. Bu arada artık sanırım artık nişanlım değil" demişti. Aralık ayında ikilinin barıştıkları haberleri çıkmıştı. 

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşalayan fenomen Ece Ronay evlendi - Sayfa 2

'OFİSTEKİ BİR ÇALIŞAN BEBEK HABERİNİ BENDEN ÖNCE DUYURDU'

Ronay'ın geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ronay, YouTube kanalında bu konuyla ilgili bir video çektiklerini ancak daha kurgu aşamasında olduğunu söylemişti. Videonun hazırlandığı ofisteki bir çalışanın, haberi basına sızdırdığını söyleyen ünlü isim, bebek beklediğini duyurmuştu.

 

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşalayan fenomen Ece Ronay evlendi - Sayfa 3

Ece Ronay sosyal medyada paylaştığı videoda, "Müjdem şu; ben 2.5 aylık hamileyim. Bundan dört, beş ay önce evlilik teklifi almıştım. Evlilik yolunda olan bir ilişkiydi, 'bebek oldu' diye evlenmiyoruz. Ben bu çocuğu sessiz sedasız bir şekilde aldırsaydım kimsenin haberi olmazdı. Bunun ne kadar büyük günah olduğunu biliyorum. Ben dini nikah yaptım. Mehmet’in hakkını yiyemem, o her zaman yanımda oldu. Bazı basın organlarında ‘Mehmet Bilir, Ece’nin üstüne ev yaptı’ haberleri yapıldı. Benim zaten 1.5 milyon değerinde bir evim ve çok da iyi bir arabam var. Benim kalkıp da kimseyle evlenme durumum söz konusu olamaz. Ben bir yıl içinde bir ev ve bir araba aldım" demişti.

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşalayan fenomen Ece Ronay evlendi - Sayfa 4

Yaklaşık üç aylık hamile olduğu öğrenilen 23 yaşındaki Ronay, Mehmet Bilir ile dünya evine girdi. Önceki gün Bilir ile hayatını birleştiren Ronay, haberi Instagram'dan duyurdu. Konuyla alakalı açıklama yapan Ronay, "Bugün düğünüm yapılmadı. Sadece nikah yapıldı. Kalabalık bir nikah oldu. Kır düğünü istediğim için düğün yazın olacak" mesajını paylaştı.