Mehmet Ali Erbil'den iki ay sonra ilk fotoğraf

Uzun süredir sağlık sorunu yaşayan 63 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, ağustostan bu yana kök hücre tedavisi görüyor. Erbil, uzun bir aradan sonra ilk defa fotoğraf paylaştı.

Mehmet Ali Erbil'den iki ay sonra ilk fotoğraf - Sayfa 1

Kök hücre tedavisi gören ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, son görüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Erbil, bir arkadaşının doğum gününü fotoğrafla kutladı.

 
 

110
Mehmet Ali Erbil'den iki ay sonra ilk fotoğraf - Sayfa 2

Ünlü şovmen, yıllardır mücadele ettiği "kaçış sendromu" hastalığı nedeniyle aylarca yoğun bakım ünitesinde kalmış ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisine başlamıştı.
 

210
Mehmet Ali Erbil'den iki ay sonra ilk fotoğraf - Sayfa 3

YASMİN ERBİL'DEN ŞOKE EDEN YANIT

Geçtiğimiz akşam bir erkek arkadaşıyla mekandan çıkarken görüntülenen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, uzun süredir tedavi gören babasıyla ilgili sorulan soruya verdiği cevapla herkesi şaşırtmıştı. Erbil, sürekli gece hayatında görüntülenmesinin zaman zaman tepkiye neden olması hakkında ise "Ne yapalım, ölelim mi?" karşılığını vermişti. 

310
Mehmet Ali Erbil'den iki ay sonra ilk fotoğraf - Sayfa 4

Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil, uzun süredir kaçış sendromu hastalığı ile mücadele ediyor. 24 yaşındaki Erbil'in bu açıklaması sosyal medyada, 'hayırsız evlat' şeklinde tepkiler aldı.
 

410