Mehmet Ali Erbil: Ben ve Nefise kullanıldık!

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle tedavi gören şovmen Mehmet Ali Erbil, "Nefise ile ilgili açıklamam yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı. Bunu da samimiyetle dile getirdim. Fotoğrafların yayınlandığı o derginin editörü benim arkadaşımdı. Dergi daha fazla satsın diye ben ve Nefise maalesef kullanıldık" dedi.

Mehmet Ali Erbil: Ben ve Nefise kullanıldık! - Sayfa 1

Şovmen Mehmet Ali Erbil, Günaydın gazetesinden Tuba Kalçık’a verdiği röportaj sonrasında çok konuşulan Nefise Karatay açıklamalarına ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı.

Mehmet Ali Erbil: Ben ve Nefise kullanıldık! - Sayfa 2

Tuba Kalçık, 'Nefise ile ilgili açıklamam yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı' başlıklı yazısında, "Erbil beni arayarak Nefise Karatay'la çektirdiği fotoğraflarına dair pişmanlığını anlatan sözlerine açıklık getirmek istediğini söyledi. Malum bu sözlerinden dolayı da eleştirilere maruz kalmıştı" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil: Ben ve Nefise kullanıldık! - Sayfa 3

Kalçık, Erbil’in şu açıklamasını aktardı:

"Nefise ile ilgili açıklamam yıllardır içimde kalan vicdan azabımdı. Bunu da samimiyetle dile getirdim. Fotoğrafların yayınlandığı o derginin editörü benim arkadaşımdı."

Mehmet Ali Erbil: Ben ve Nefise kullanıldık! - Sayfa 4

"Dergi daha fazla satsın diye ben ve Nefise maalesef kullanıldık. Onun pişmanlığını da anlattım sizinle yaptığımız röportajda. "