Medyumun evine üçüncü baskın!

Ankara'da medyum olarak tanınan Sadiye Servet G.'nin evine üçüncü kez baskın düzenlendi. Daha önceden sağlıksız koşullarda beslediği hayvanlara el konulan ve para cezası kesilen Sadiye Servet G., bu kez hayvan beslemekten men edildi.

Medyumun evine üçüncü baskın! - Sayfa 1

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri, daha önceden yapılan denetimlerde kötü koşullarda beslediği kedi ve köpeklerine el koyarak para cezası verilen Sadiye Servet G.'nin evine 3'üncü kez baskın düzenledi.

110
Medyumun evine üçüncü baskın! - Sayfa 2

Zabıta ve polis ekiplerinin de eşlik ettiği baskında hayvanseverler de yer aldı. Evde yapılan denetimlerde uygunsuz şartlarda beslenen 1 köpek ve 8 kedi tespit edildi.

210
Medyumun evine üçüncü baskın! - Sayfa 3

Medyumluk yapan Sadiye Servet G., kedileri sokaktan toplayıp, sahip çıktığını söyledi. Sadiye Servet G.'nin, bahçesinde daha önceki denetimlerde yıkılan hayvan padoklarını tekrar yaptırdığı belirlendi.

310
Medyumun evine üçüncü baskın! - Sayfa 4

Sadiye Servet G.'nin evinin önünde toplanan yakınları ve tanıdıkları, hayvanlara el koyma işlemine uzun süre itiraz etti. Hayvanseverlerin de desteği ile 9 hayvan alınarak, belediye barınağına götürüldü.

410