Jorge Jesus'tan Arda Güler'e özel ilgi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, takımın yıldız adayı Arda Güler'le özel olarak ilgilenecek. Arda'nın yeteneğinden ve hakkında anlatılanlardan çok etkilenen Jesus, özel program hazırlıyor.  

POSTA POSTA
Jorge Jesus'tan Arda Güler'e özel ilgi

Sporx'te yer alana habere göre, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus sarı lacivertlilerin el üstünde tuttuğu Arda Güler'le özel olarak ilgilenecek. Arda'y çok beğenen Jesus, genç oyuncunun gelişiminin en iyi şekilde devam etmesi için çaba gösteriyor.
Arda'ya antrenmandan beslenmeye, yaşam tarzından hayat koçluğuna kadar birçok alanı kapsayan bir program hazırlamak isteyen Jesus, ilk açıklamasında "Arda kariyerinin henüz başında. Gelişecek ve daha iyi bir futbolcu olacak. Gençlere her zaman dikkat etmeliyiz" demişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER