için kaldı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus: Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Portekizli teknik adamın maaşı da KAP'a bildirildi. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus yaptığı ilk açıklamasında, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor. Bunu başaracağız. İlk hedefimiz Süper Lig'i kazanmak" dedi.

F5HABER F5HABER
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus: Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim

Fenerbahçe, 3 Milyon € karşılığında Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Fenerbahçe'den KAP'A yapılan açıklamada, "Şirketimiz,  2022-2023 futbol sezonu Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile  3.000.000 Avro garanti ücret karşılığında  anlaşmaya varmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Kariyeri boyunca 3 farklı ülkede 4’ü lig şampiyonluğu olmak üzere 19 majör kupa kazanan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, önümüzdeki 1 sezon boyunca Fenerbahçemizin başında olacak. 33 yılı aşkın kariyerinde 15 takım çalıştıran Jorge Jesus, çıktığı 834 resmi maçta 2,04’lük puan ortalaması yakaladı. Braga, Benfica, Sporting CP Lizbon, Al-Hilal ve Flamengo gibi takımları çalıştıran 68 yaşındaki çalıştırıcı, ulusal ve uluslararası olmak üzere toplam 19 kupa kazandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’a, adını Takımımızla ve büyük taraftarımızla şanlı tarihimize yazdıracağı bir sezon diliyoruz!

İMZA TÖRENİ YARIN

Fenerbahçe Spor Kulübü, Jorge Jesus’un imza töreni ve basın toplantısının yarın düzenleneceğini açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz Jorge Jesus’un imza töreni ve basın toplantısı 3 Haziran Cuma günü (yarın) saat 15.00’te yapılacaktır. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleşecek imza töreni, basın mensuplarına açık gerçekleştirilecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.

JORGE JESUS'TAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim" dedi.

Jorge Jesus'un açıklamalarından satır başları şu şekilde

"Ben ve ekibim biliyoruz ki Fenerbahçe taraftarları çok tutkulu. Bizi uzun zamandır bekliyorlar. Tutkunun çok fazla olduğu çok büyük bir takımda çalışacağız. Ben ve ekibim de tutkulu insanlarız. Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe'yi şampiyon yapmaya geldim. Çünkü Fenerbahçe 8 senedir şampiyon olamıyor. Bunu başaracağız. İlk hedefimiz Süper Lig'i kazanmak. İkinci hedefimiz de Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Eleme turlarında güçlü rakiplerimizin olduğunu biliyoruz. Umarım alacağımız galibiyetler ve oyun kalitemizle taraftarlarımızı mutlu edebiliriz."

"Fenerbahçe tutkudur. Ben de hayatınızın bir parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakarlığı ben de göstermek istiyorum. Yaşa Fenerbahçe."

SONRAKİ HABER