için kaldı

Gastronomi kazanında kaynayanlar

100’üncü yılını geride bırakan asırlık marka... Yılın En İyi Şefi ödülü... Metro Türkiye’nin vegan sofrası... Kahvaltıdan dağ evi deneyimine kış aktiviteleri... Yeme-içme dünyasından son haberler burada.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gastronomi kazanında kaynayanlar

ARTIK O DA 100 YAŞINDA

Gastronomi kazanında kaynayanlar - Resim : 1

Baylan, İstanbul’un kültür mirasının ve gastronomi dünyasının önemli bir mihenk taşı. Kuruluşu Cumhuriyetimizle yaşıt asırlık markamız bu hafta 100’üncü yaşını Atatürk Kültür Merkezi’ndeki özel sergiyle ve yeni çıkardığı kitabıyla kutladı. ‘İstanbul’un Baylan’ı: 100 Yıllık Serüven’ isimli sergide, 1923 yılında Beyoğlu’nun çıkmaz bir sokağında başlayan varoluş mücadelesinden ve İstanbul’un asırlık markasına dönüşme serüveninden kesitler var. Dileyenler sergiyi 29 Kasım’a kadar ziyaret edebilir.

JAPON İŞİ BRUNCH BAŞLIYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER