‘Özge’ye bayağı bodoslama yürüdüm!’

Yakışıklı, yetenekli ve fit. Alman disipliniyle büyümüş, ekonomi okumuş biri... Oyuncu Özge Gürel’le sekiz senedir birlikteler. Geçen sene Verona’daki düğünleri günlerce konuşuldu. Son dönemde sosyal medyada paylaştığı kaslı fotoğraflarıyla gündemden düşmüyor. Serkan Çayoğlu ile buluştuk, Almanya’da başlayan hikâyesini, evde pijamalarla otururken yaptığı evlilik teklifini ve aşkı konuştuk: “Aslında sırrımız ilişkiyi sürekli taze tutmak.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Özge’ye bayağı bodoslama yürüdüm!’

Onunla yıllar önce ilk dizisinde buluştuğumuzda ağzından cımbızla laf alınıyordu. Geçen yıllar onu konuşkan biri haline getirmiş. Artık daha rahat bir adam var karşımda. Fiziği gerçekten fotoğraflarındaki gibi. O çok şişmiş vücutlardan değil, fit ve seksi. Yüz hatları keskin ve çok Avrupai. İnsan bu yakışıklılığın ardında fırlama biri olacağını sanıyor. Ama hiç öyle değil. Serkan çok sakin ve beyefendi...

- Star olmadığın günlere dönelim. Hikâyeyi en başa saralım...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER