için kaldı

Xiaomi 13 serisinin hem fiyatı hem de özellikleri sızdırıldı

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin bu hafta içerisinde tanıtması beklenen Xiaomi 13 serisinin hem fiyatı hem de temel özellikleri sızdırıldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi 13 serisinin hem fiyatı hem de özellikleri sızdırıldı

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, normal şartlar altında 2 Aralık tarihinde Xiaomi 13 serisini tanıtacaktı. Ancak Çin’in eski liderinin hayatını kaybetmesi üzerine ülkedeki tüm etkinlikler ertelenince Xiaomi’nin tanıtımı da ertelenmiş oldu. Şirket tarafından sabah saatlerinde yapılan son açıklamayla birlikte etkinliğin yeni tarihinin 8 Aralık olduğu duyurulurken, duyum kanalları elini çabuk tutarak bu telefonun hem bilinmeyen bazı özelliklerini hem de fiyatlarını sızdırdı.

Gelen son bilgilere göre serinin standart modeli olan Xiaomi 13, işlemci kümesini 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı, 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı, 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı birimleriyle destekleyecek.

Xiaomi 13 serisinin hem fiyatı hem de özellikleri sızdırıldı

Xiaomi 13 Pro modelinde ise 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı, 12GB RAM + 256GB dahili depolama alanı ve 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı seçeneklerini göreceğiz. Her iki telefonun da gücünü Qualcomm’un yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8 Gen 2’den alması beklenirken, Xiaomi 13 modelinin başlangıç fiyatı 612 dolar olacak.

Daha iyi kamerasıyla dikkat çekecek olan Xiaomi 13 Pro modelinin ise 797 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı iddia edildi. Bu sızıntıların doğru olup olmadığını ise 8 Aralık’ta gerçekleşecek etkinlikte göreceğiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER