‘Bu sektör bize gençlik ve güzellik baskısı yapıyor’

Bugüne kadar birçok farklı rolle karşımızdaydı, seyirciyi de her canlandırdığı karaktere inandırdı. Şimdi hikâyesini gülümseyerek şöyle anlatıyor: “Okula giriş sınavlarında hocam bana ‘Beni şaşırt’ dedi. Sahneden inip gözünün içine baka baka önündeki çay bardağına tükürdüm.” Selin Yeninci geçen günlerde ‘Kurak Günler’ filmi için Cannes’daydı. Onunla döner dönmez buluştuk, tarzını, hayatını, oyunculuğu ve Cannes deneyimini konuştuk.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Bu sektör bize gençlik ve güzellik baskısı yapıyor’

Bir süredir Cannes’da olduğu için işleri birikmiş. Çok yoğun. Bir gün önceden sabah çekimi olmadığı haberini alıyoruz ve erken saatlerde buluşmak üzere sözleşiyoruz. Farklı bir havası var. Çekici, sıcak, bir yanıyla da oldukça ‘cool’… Üzerine çekim için dantel bir gömlek giyiyor. Konu seksi tarzına gelince “Benim için seksilik kendin olma hali” diyor. Yeninci ile başlıyoruz sohbete, İzmir Fuarı anılarından kırmızı halılara uzanıyoruz…

* Son konuştuğumuzda “Her an istediğim her şey olabilirim” demiştin. Peki şimdilerde nasıl biri oldun?

Herhalde bu lafı oyunculukla ilgili, her karaktere girebilirim gibi bir yerden söylemişimdir. Beni sorarsan şimdilerde 2-3 yıl önceye göre daha rahatım diyebilirim. Her geçen gün de kendimle daha çok barışıyorum. Doğayla ilişkim daha çok gelişiyor, kendimi daha iyi tanıyor ve her gün keşfediyorum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER