Gen İlaç üretime ara verecek

Gen İlaç tarafından KAP'a yapılan açıklamada planlı bakım/onarım çalışmaları nedeniyle 13 iş günü üretime ara verileceği belirtildi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Gen İlaç üretime ara verecek

Şirketimizin, Ankara'da bulunan üretim tesisinde, planlı bakım/onarım çalışmaları nedeniyle 13 Haziran 2022 – 29 Haziran 2022 tarihleri arasında toplam 13 iş günü süreyle üretime ara verilecektir. 30 Haziran 2022 tarihinden itibaren üretime devam edilecektir.

Planlanan bakım/onarım çalışmalarının şirketimizin faaliyetlerine herhangi bir olumsuz etkisinin olmayacağı değerlendirilmektedir.

İşbu açıklamanın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, metinler arasında herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama metni esas kabul edilecektir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER