Metin Uca, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için dün Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlenmişti. Metin Uca (62), bugün Ankara'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

POSTA POSTA
Metin Uca, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için dün Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlenmişti. Metin Uca (62), bugün Ankara'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Metin Uca geçen günlerde bir trafik kazası geçirmişti. Kazaya sebep olan durumun ünlü sunucunun kendinden geçmesi olduğu anlaşılmıştı.

Hastanede yapılan tetkikler sonucunda boyun şah damarının her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını açıklayan Uca, hastanede bir hafta boyunca tedavi altına alınmıştı.

Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören Metin Uca geçtiğimiz günlerde normal odaya alınınca sevenlerine seslenmişti.

Instagram hesabından paylaşım yaparak son durumundan bahseden Metin Uca, "Merhaba… Hızla iyileşiyorum. Bu tabii eski bir fotoğraf. En kısa zamanda beraber olacağız, doğum günümü birlikte sahnede kutlayacağız."

"Güzel doğum günü mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Sonsuz sevgimle" ifadelerini kullanmıştı. Ancak üç gün önce kötü haber geldi ve menajeri Metin Uca'nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

'ELLERİMİN ARASINDAN KAYIP GİTTİN'

Dün Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittin. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız bıraktın" dedi.

Metin Uca'nın cenazesi, dün İstanbul'da düzenlenen törenin ardından Ankara'ya getirildi. Uca için Kocatepe Camisi'nde öğlen cenaze namazı kılındı. Cenazeye ailesi ve yakınlarının yanı sıra milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener çelenk gönderdi. Metnin Uca'nın tabutuna Türk bayrağı ile Fenerbahçe forması örtüldü. Ablası Mehtap Uca Erdoğan, tabutun başında ağladı.

Cami avlusunda bulunan 2 kişi, bağırarak cenaze namazının kılınmaması gerektiğini söyledi. Yakınların ve imamın tepki göstermesi üzerine 2 kişi kaçarak uzaklaştı. Metin Uca'nın cenazesi, kılınan namazın ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER