O ünlü elbisesinin dikişlerini patlatmış: Gözyaşlarımı tutamıyorum, ağlıyorum  

Aklınıza gelir miydi hiç, birilerinin, asla giymediği ve ömrü boyunca da giymeyeceği bir elbisenin bozulan dikişleri için gözyaşı dökeceği? Görünüşe göre şu sıralarda bu şekilde hisseden birçok insan var. Sayıları hiç de azımsanamayacak kadar çok olan bu kişiler, tarihe geçmiş bir elbisenin başına gelenler yüzünden kendilerini tutamayıp ağlıyor, büyük bir üzüntü duyuyor ve hissettiklerini sosyal medyada dile getiriyor. Bu duruma sebep olanları kıyasıya eleştiriyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
O ünlü elbisesinin dikişlerini patlatmış: Gözyaşlarımı tutamıyorum, ağlıyorum   

İKONİK ELBİSENİN SON HALİ KIZDIRDI

Bunun nedeni de sinema dünyasının efsane yıldızlarından biri tarafından, ölümünden çok kısa bir süre önce giyilen, onun üzerinde "ikonikleşen" yıllar sonra bir başkası tarafından giyilince büyük infial yaratan bir elbisenin son hali.

O ünlü elbisesinin dikişlerini patlatmış: Gözyaşlarımı tutamıyorum, ağlıyorum    - Resim : 1

İLGİ ODAĞI OLDU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER