Son dakika transfer haberi: Cengiz Ünder için Fenerbahçe'den Marsilya’ya yeni teklif

Milli futbolcu Cengiz Ünder ile anlaşan Fenerbahçe, Fransız kulübünü ikna etmeye çalışıyor. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika transfer haberi: Cengiz Ünder için Fenerbahçe'den Marsilya’ya yeni teklif

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör İsmail Kartal’ın ısrarla istediği Cengiz Ünder’e de çubuklu formayı giydirmek için Marsilya Kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. A Milli Takım’ın değişmez sağ kanat oyuncusu ile yılda 2.1 milyon Euro’dan 4 yıllığına el sıkışan sarı lacivertliler, bonservis bedeli konusunda şu ana kadar anlaşmaya yanaşmayan Fransız ekibine yeni bir teklif sundu.

GÖZLER ALİ KOÇ’TA

Marsilya Kulübü Başkanı Pablo Longoria ile görüşen Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, 8 milyon Euro’su garanti, 3 milyon Euro’su bonus olmak üzere toplam 11 milyon Euro’yu 3 taksitte ödeyebileceklerini bildirdi. Longoria paranın büyük bölümünün peşin verilmesinde ısrar ederken, başkan Ali Koç’un bizzat devreye girip bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER