için kaldı

Kripto paralar resmen çakıldı! İbre kırmızıya döndü, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve...

Kripto paralar topyekun düşüş trendine girdi. Kripto para birimleri Rusya ve Ukrayna arasında tüm hızı ve çetinliğiyle süren savaştan gerginlikte nasibini alıyor. Bunun yanında gerilmeye devam eden Çin-Tayvan ve Kosova-Sırbistan hatları da Bitcoin’in savaş deneyimini sınıyor. Lider kripto, Fed’in faiz kararından sonra güç kazansa da istikrar arayışını sürdürüyor. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yüzde 1.57 oranında düşüşle 23 bin 381 dolar seviyesinde işlem görüyor.

VATAN VATAN
Kripto paralar resmen çakıldı! İbre kırmızıya döndü, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve...

Kripto para birimleri ilk çıktığı günden bu yana savaş görmemişti. Savaşa karşı kripto para birimlerinin vereceği tepkiler test edilmemişti. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta durgun ve düşüş trendi içine giren kripto para birimleri yeni savaş sinyallerinin alınmasıyla birlikte yeniden gerilemeye başladı.

24 bin Dolar seviyesini aşan Bitcoin için kendisini uzman olarak tanıtanlar yeniden bir yol haritası çizmeye başlamış ve hedef fiyat, destek, direnç noktaları belirlemişlerdi.

Ancak dün iyice kızışan savaş gerilimleri ortaya çıktı. Kripto Para birimleri savaş gerilimiyle birlikte yeniden düşüşler sergilemeye başladı.

BITCOIN İSTİKRAR ARIYOR

Savaş iklimi içine giren kripto para birimleri gerilemeye başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin yüzde 1.57 oranında düşüşle 23 bin 381 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin tarihi zirvesi olan 69 bin dolardan yüzde 66 geride işlem görüyor.

ETHEREUM’DA SON DURUM

Ethereum tarafı Bitcoin kadar tepki göstermese de yatay seyrine devam ediyor. Ethereum yüzde 0,15 oranında düşüşle 1693 dolar seviyelerinden alıcı buluyor. Ethereum tarihi zirvesinden yüzde 64 geride işlem görüyor.

RIPPLE’DA CANSIZ SEYİR

Ripple yüzde 1.50 oranında düşüşle 0,38 dolardan işlem görüyor.

DOGE VE SHIBA’DA TOPARLANMA İŞARETİ YOK

Milyarder iş insanı Elon Musk’ın manipülatif açıklamalarıyla yön bulan Dogecoin düşüş trendinden kurtulamıyor. Dogecoin yüzde 1.20 oranında düşüşle 0.06974 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu ise küçük yükseliş hareketleri gösterse de performans yakalayamıyor. Shiba Inu yüzde 2.4 oranında primle 0.00001239 dolar seviyesinde işlem görüyor.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER