Almanya’da tren faciası: 5 ölü, 59 yaralı

Almanya’da cuma günü Münih seferini yapan tren raydan çıktı. Çok sayıda yolcunun camdan fırladığı kazada 5 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Kazanın okul çıkış saatine denk gelmesi nedeniyle, trende çok sayıda öğrencinin olduğu bildirildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Almanya’da tren faciası: 5 ölü, 59 yaralı

Almanya’nın Bavyera eyaletinde, cuma günü öğle saatlerinde bir yolcu treni kaza yaptı. Münih’e doğru giden trenin Garmisch-Partenkirchen yakınlarında üç vagonunun raydan çıktığı, bazı vagonların bölgedeki kayak merkezinin setinden aşağıya yuvarlandığı kaydedildi. Kaza sırasında çok sayıda yolcunun camlardan fırladığı belirtildi.

Almanya’da tren faciası: 5 ölü, 59 yaralı - Resim : 1

OKUL ÇIKIŞ SAATİ

Kazada en az 5 kişi hayatını kaybederken 59 kişi de yaralandı. Yaralılar, tedavi edilmek üzere bölgeye gelen kurtarma helikopterleriyle hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 15’inin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kurtarma çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan emniyet müdürlüğü sözcüsü, kazanın okul çıkış saatine denk gelmesi nedeniyle trende çok sayıda öğrencinin olduğunu kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER