Işıl Yücesoy'dan dolandırıcı uyarısı!

Usta oyuncu Işıl Yücesoy'un cep telefonu hack'lendi. Usta oyuncu, adını kullanarak yakın çevresine mesaj atan dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu.

POSTA POSTA
Işıl Yücesoy'dan dolandırıcı uyarısı!

Işıl Yücesoy'un cep telefonu hack'lendi. Dolandırıcılar, usta sanatçının adını kullanarak, Yücesuy'un yakın çevresinden 'acil' 20 bin TL istedi.

'BENİM PARA VADELİDE'

Ünlü ismin telefon rehberindeki bazı isimlere, "İyi akşamlar dilerim. Bu saatte rahatsızlık verdiğim için kusura bakma. Senden bir ricam olacak. Benim para vadelide ve şu an bozduramıyorum. Cuma günü vade açılıyor. Fakat şu anda acil 20 bin TL bir yere ödeme yapmam gerekiyor. Rica etsem IBAN göndersem açıklamaya benim adımı yazarak ödemeyi yapabilir misin? Cuma günü iade ederim" şeklinde mesaj gönderildi.

Işıl Yücesoy'dan dolandırıcı uyarısı! - Resim : 1

'İTİBAR ETMEYİN'

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dostlarını uyarıda bulunan Işıl Yücesoy, whatsapp'tan kendi adına gönderilen mesajlara itibar edilmemesini istedi.

Işıl Yücesoy'dan dolandırıcı uyarısı! - Resim : 2

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER