için kaldı

Alkollü sürücü forkliftle elektrik tellerini kopardı, ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde alkollü sürücü forkliftin bomunu kaldırarak elektrik tellerini kopardı, kopan teller park halindeki araca zarar verdi. 322 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücünün ehliyetine 2032 yılına kadar el konulurken daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin muhafaza altına alındığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alkollü sürücü forkliftle elektrik tellerini kopardı, ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu

Olay Emek Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Binali Taci’nin kullandığı 34001113661 plakalı forklift iş makinesi bomu kalkmış vaziyette seyir halindeyken kavşakta bulunan elektrik tellerine çarparak kopmasına neden oldu. Kopan tellerin çıkardığı ses, patlamalar ve elektriklerin kesilmesinin oluşturduğu kargaşa ortamı, vatandaşları balkona çıkardı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine elektrik arıza ekipleri ve emniyet güçleri sevk edilirken, yapılan kontrollerde forklifti kullanan Binali Taci’nin 322 promil alkollü olduğu belirlendi. Binali Taci’nin sürücü belgesinin alkollü araç kullanmaktan muhafaza altında olduğu, 3. kez alkollü araç kullanırken yakalandığı belirlendi.

Alkollü sürücü forkliftle elektrik tellerini kopardı, ehliyetine 2032 yılına kadar el konuldu - Resim : 1

2032 YILINA KADAR EHLİYETİNE EL KONULDU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER