Son Dakika: Galatasaray'da seçim kulisi ve yeni hoca bombası! 'Ünal Aysal görüşmelere başladı...'

Galatasaray'da 11 Haziran'daki seçim öncesi camiada heyecan arttı. Adaylar teknik direktör ve transfer konularında planlarını belirledi. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'nun sağ kolu Adnan Öztürk, eski başkanlardan Ünal Aysal'ın, Roberto Mancini ile görüşmelere başladığını söylerken transferlerle ilgili müjdeyi de açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Galatasaray'da seçim kulisi ve yeni hoca bombası! 'Ünal Aysal görüşmelere başladı...'

Galatasaray'da seçim öncesi her iki aday da çalışmalarını hızlandırdı. Burak Elmas sonrası göreve talip olan iki isim var; Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu...

11 Haziran'da yapılacak seçimli genel kurulda Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Dursun Özbek, "Önce Galatasaray'ın ekonomik durumunu düzeltelim. Yani ekonomik bağımsızlığımıza kavuşalım. Sen ne yaparsan yap, istersen yüz tane şampiyonluk kazan hiçbir şekilde bu borcu kapatamazsın. Borcu kapatamayınca senin bütün varlıkların, marka değerin risk altında. 'Arkadaşlar gelin hep beraber olalım' diyorum. Birlikte hareket edelim. Önce şu finansal çukurdan Galatasaray'ı çıkartalım. Bu hayal mi? Hayır. Bankalar Birliği'ne olan 2,6 milyar TL'yi ödemek suretiyle Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacağım" dedi.

Son Dakika: Galatasaray'da seçim kulisi ve yeni hoca bombası! 'Ünal Aysal görüşmelere başladı...' - Resim : 1

Fatih Terim sorusu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER