Sırp taraftar cinayetine 15 yıl hapis

Galatasaray ile Kızılyıldız arasındaki maç öncesi bıçaklanarak öldürülen Sırp taraftar Marko Ivkoviç davasında yargılanan Kadri Aktaş’a 15 yıl hapis cezası verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sırp taraftar cinayetine 15 yıl hapis

İstanbul Zeytinburnu’ndaki Abdi İpekçi Spor Salonu’nda 21 Kasım 2014’te Galatasaray ile Kızılyıldız takımları THY Avrupa Ligi maçı öncesinde, iki takımın taraftarları arasında çıkan kavgada Sırp taraftar Marko Ivkoviç (25) bıçaklanarak öldürülmüştü. Gözaltına alınan 7 kişiden Kadri Aktaş tutuklanmıştı.

Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi 2015 yılında verdiği kararda tutuklu sanık Kadri Aktaş’ı ‘kasten öldürme’ suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırırken, tutuksuz yargılanan 6 sanık hakkında ise beraat kararı vermişti.

İKİ KERE TEMYİZ EDİLDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER