İYİ Partili Uğur Poyraz: Seçim bitti, ittifak tamamlandı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olan İYİ Parti'den açıklama geldi. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada "Tüm ittifaklar seçim ittifakıdır, seçim bittiği zaman tüm ittifaklar ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs genel seçimleri bitti, ittifak tamamlandı, seçim bitmiştir. İkinci turu için ittifak içindeki partiler mücadelelerini vermiştir, 28 Mayıs itibarıyla da seçim ittifakı bitmiştir" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İYİ Partili Uğur Poyraz: Seçim bitti, ittifak tamamlandı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından İYİ Parti'nin nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olmuştu.

"İTTİFAK TAMAMLANDI"

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz katıldığı canlı yayında "Tüm ittifaklar seçim ittifakıdır, seçim bittiği zaman tüm ittifaklar ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs genel seçimleri bitti, ittifak tamamlandı, seçim bitmiştir" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER