Yargı 45. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı 45. son bölümü ile Kanal D'de izleyici karşısına çıktı. Yargı son bölümde; Ailesi ve adalet arasında kalan Ceylin’i zor bir viraj beklemektedir. Artık Ilgaz'dan bir şey saklamak istemediğini ailesine haykırır. Peki Yargı son bölümde başka neler yaşandı? Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yargı son bölüm (45. bölüm) izleme linki...

F5HABER F5HABER
Yargı 45. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yargı 45. bölümü bu akşam yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı henüz gelmedi. Yargı son bölümde, geçmişinden gelen bir sır, yeni ofisinde eski güzel günlerini yakalamanın hayalindeki Yekta’yı alt üst edecektir. Ceylin ailesi ile Ilgaz arasında kalır. Yargı 45. bölümü kesintisiz şekilde izlemek istiyorsanız dizi biter bitmez aşağıdaki bağlantı linkine tıklayabilirsiniz...

YARGI SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Yargı 45. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

YARGI 45. BÖLÜM ÖZETİ

İpin ucunu çeken Ceylin için sorularına cevap alma zamanıdır. Ancak tüm bu cevaplar Serdar vakasıyla uğraşan Ilgaz’ı da ilgilendirmektedir. Ailesi ve adalet arasında kalan Ceylin’i zor bir viraj beklemektedir.

Yargı 45. son bölüm izle! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

İşinde ve ilişkide dengeyi zar zor kuran başsavcı Pars’ın itibarı basına düşen “adliyede yasak aşk” haberi ile sarsılmak üzeredir, bunun için bir çözüm yolu bulmak üzeredir. Diğer taraftan da Arda olayı ile gerilen Derya-Ceylin ilişkisini dengede tutmak zorundadır.

Geçmişinden gelen bir sır, yeni ofisinde eski güzel günlerini yakalamanın hayalindeki Yekta’yı alt üst edecektir. Davanın farklı taraflarından aynı sonuca hızla yürüyen Ilgaz ile Ceylin’in yolları bir kez daha kesişmek üzeredir. Her edindikleri bilgi sırtlarında büyük bir kambura dönüşecektir.

Benzer Haberler
Yargı 45.bölümde işler iyice karışıyor; Bu bölümde her şeye hazır olmak lazım

Yargı 45.bölümde işler iyice karışıyor F5HABER-

20 Kasım 2022 Pazar reyting sonuçları: Yargı, Teşkilat, Tozluyaka, MasterChef,  Güzel Günler...

Pazar akşamı yarışı kim nasıl tamamladı? F5HABER-

SONRAKİ HABER