için kaldı

Ünlü oyuncu Yasak Elma'ya misafir geldi, sezon sonuna kadar kalıyor!

Yasak Elma dizisinin haziran ayında ekrana veda etmesi planlanıyor. Diziye yıllar sonra misafir olarak tekrar dahil olan güzel oyuncu sezon sonuna kadar kalıyor. İşte detaylar...

F5HABER F5HABER
Ünlü oyuncu Yasak Elma'ya misafir geldi, sezon sonuna kadar kalıyor!

Sevda Erginci yapımcı Fatih Aksoy imzalı FOX TV'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Yasak Elma'ya yeni sezonda tekrar dahil olmuştu. Ancak ünlü oyuncunun misafirliği kalıcı oldu. Sevda Erginci’nin yeni bir gelişme olmazsa sezon sonuna kadar kalması planlanıyor.

Yasak Elma sevda erginci

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin Yıldız’ı Eda Ece, Asuman’ı Melisa Doğu ve Zeynep’i Sevda Erginci dün Kıyı Balık’ta yemek yedi. Çıkışta Eda Ece “Dün yine 1. olduk… 6. senede yine birinci oluyoruz ama her güzel şeyin bir sonu var. Bu sene kapatıyoruz defteri… Hazirana kadar Yasak Elma’ya doyun… Yani sonra yok… Çok ağlayarak veda edeceğiz. Ona eminim… Çok seviyorum yönetmenim Ece Erdek Koçoğlu’na bayılıyorum. Arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma benim kalbimde hep yaşayacak… Bu sene de güzel güzel gitsin bakalım hazirana kadar sonra… Yeni işlere bakacağız…” dedi.

Yasak elma eda ece

SONRAKİ HABER