için kaldı

Teşkilat bu akşam yok mu? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

TRT yayın akışında bu akşam Dünya Kupası eleme maçları nedeniyle değişikliğe gidildi. Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi bu akşam yayınlanmayacak.

F5HABER F5HABER
Teşkilat bu akşam yok mu? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

Teşkilat 57. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak pazar akşamları yayınlanan dizi bu akşam ekranda olmayacak. Dizinin yerine 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları kapsamında "Hırvatistan-Kanada" maçı yayınlanacak. Saat 19:00'da yayınlanacak olan maç sonrası 21:00'da Kupa Saati ekranda olacak.

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Teşkilat'ın da bu nedenden dolayı 4 Aralık Pazar akşamı yeni bölümüyle yayınlanması bekleniyor.

Teşkilat bu akşam yok mu? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

TEŞKİLAT'IN SON BÖLÜM ÖZETİ

Ömer’in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir. Hartley’nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley’in talebi Ömer’e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut’un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler. Teşkilat’ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra’nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!

SONRAKİ HABER