için kaldı

Selvi: Twitter, Bahçeli ve Soylu'ya şahin, PKK'ya kuş oldu

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Twitter'ın sansür uygulamalarına tepki gösterdi. "Çifte standartınla bin yaşa Twitter..." diyen Selvi "Twitter, Bahçeli ve Soylu'ya şahin, PKK'ya kuş oldu" diye yazdı.

F5HABER F5HABER
Selvi: Twitter, Bahçeli ve Soylu'ya şahin, PKK'ya kuş oldu

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, sosyal medya uygulamalarından Twitter'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye kısıtlama getirdiğini hatırlatarak, "Twitter, Bahçeli ve Soylu'ya şahin, PKK'ya kuş oldu" dedi.
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Twitter tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin paylaşımlarına kısıtlama getirilmesine değindi.

"Twitter, Bahçeli ve Soylu'ya şahin, PKK'ya kuş oldu" diyen Selvi, yazısında şunları söyledi:

"Twitter, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Boğaziçi eylemleriyle ilgili tweet’lerine kısıtlama getirmişti. Soylu, tweet’inde 'LGBT sapkını' yazdığı için, Bahçeli’nin Boğaziçi eylemlerine ilişkin tweet’i de 'nefret suçu' kapsamında görülerek kısıtlanmıştı. ABD Başkanı olduğu dönemde Trump’ın da tweet’ine de kısıtlama getiren Twitter her nedense Gara’da 13 sivil vatandaşımızın PKK tarafından katledilmesinden sonra terör örgütü mensuplarının başlattığı kampanyaya karşı sessiz kaldı. 5-6 yıldır ellerinde tuttukları 13 sivili başlarına kurşun sıkarak şehit eden PKK’lılar, sosyal medyada Türkiye’yi sorumlu tutan kampanya başlattılar ama Twitter buna engel olmadı. Bahçeli ve Soylu’ya şahin olan Twitter, söz konusu PKK terör örgütü olunca ambleminde olduğu gibi tam anlamıyla kuş oldu. Çifte standardınla bin yaşa Twitter."

SONRAKİ HABER