için kaldı

Selvi: Küçükkaya’yı çarmıha germek istemem

Ortak yayın öncesinde İsmail Küçükkaya'nın Ekrem İmamoğlu ile görüştüğü iddiasını değerlendiren Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, "Bu tür ilişkiler hem İsmail Küçükkaya'ya hem de Ekrem İmamoğlu'na zarar verir" diye yazdı.

F5HABER F5HABER
Selvi: Küçükkaya’yı çarmıha germek istemem

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayını öncesinde moderatör İsmail Küçükkaya'nın soruları İmamoğlu'na verdiğine yönelik iddialar siyaset gündemini bir hayli ısıttı. Şimdi gündem bu tartışma üzerinden yürüyor.

Konuyu köşesine taşıyan Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, "İstanbul seçimlerinde ilginç şeyler oluyor" başlığıyla yayımlanan yazısında 

İsmail Küçükkaya’yı çarmıha germek istemem. Ama bu işlerin ilacı şeffaflıktır. Programın açılışında bu konuda bilgi verebilirdi. Daha önemlisi ise Ekrem İmamoğlu ile görüşmesi hakkında Binali Yıldırım’ı önceden bilgilendirmesi gerekirdi. Şeffaflığa özen gösterilse, Binali Yıldırım’ın “Küçükkaya ile İmamoğlu’nun bir otelde yüz yüze buluşması gayriahlakidir” diye tepki göstermesine gerek kalmazdı. İsmail Küçükkaya’yı çarmıha germek istemem demiştim ama tür ilişkiler hem kendisine hem de Ekrem İmamoğlu’na zarar verir. diye konuştu. 

SONRAKİ HABER