için kaldı

Sabah başyazarı Mehmet Barlas tespit yaptı: Bahçeli hem Cumhur İttifakı’nın hem de siyasi istikrarın sözcüsüdür

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hem ülke yönetiminde hem de siyasi istikrarın korunmasında ana aktör olduğunu yazdı.

F5HABER F5HABER
Sabah başyazarı Mehmet Barlas tespit yaptı: Bahçeli hem Cumhur İttifakı’nın hem de siyasi istikrarın sözcüsüdür

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin “Cumhur İttifakı’nın ve siyasi istikrarın sözcüsü olduğu” görüşünü dile getirdi.

Barlas, bugünkü köşe yazısında Bahçeli’nin her hafta yapacağı grup toplantısını merakla beklediğini söyledi. Barlas yazısında MHP lideri için şu ifadeleri kullandı:

 Açıkçası şu anda mesleğinin hakkını verebilen ve en açık sözlü siyasetçi Devlet Bahçeli'dir. Kararlı tutumuyla 15 Temmuz darbe teşebbüsü şokunun atlatılmasında ve Cumhur İttifakı'nın sağlığının korunmasında çok önemli bir rol oynamıştır. MHP onun liderliğinde hem ülke yönetiminin hem de siyasi istikrarın korunmasında bir ana aktördür.

Devlet Bahçeli'nin en ilgi çekici yanlarından biri açık sözlülüğü ve düşüncelerini sansürsüz biçimde aktarabilmesidir. Bu açıdan baktığınızda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da her fırsatta konuşuyor. Ama onun sözleri, Bahçeli'ninkiler kadar etkili değil. Üstelik Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun beyinsel yapısını çok ciddi biçimde tahlil ediyor.

Dünkü MHP Grup Toplantısı da bu söylediklerimin bir kez daha doğrulandığı bir platform niteliğindeydi.
Sabah yazarı, yazısının devamında Bahçeli’nin dün yaptığı konuşmadan bazı notları aktardı.

 

SONRAKİ HABER