Resmî Gazete Dergilik'te

98 yıllık yayın hayatına son veren ve bundan sonra yalnızca dijital ortamda yayınlanacak olacak Resmi Gazete artık Dergilik'te.

F5HABER F5HABER
Resmî Gazete Dergilik'te

7 Ekim 1920'de kurulan ve ilk sayısını da 7 Şubat 1921 yılında çıkaran Resmi Gazete, yüzyıllık serüvenin ardından kağıt bölümünü kapattı.Resmi Gazete, bundan böyle sadece dijital olarak hazırlanacak.

RESMİ GAZETE DERGİLİK'TE

Turkcell'in Dijital yayın platformu Dergilik Resmî Gazete'yi yayınları arasına aldığını duyurdu.

Şirektten yapılan açıklamada "Türkiye ve dünyada en çok takip edilen gazete ve dergileri buluşturan dijital yayın platformu Dergilik, kağıt baskıyı sonlandıran Türkiye Cumhuriyeti yayın organı Resmî Gazete'yi de raflarına taşıdı. Dergilik okurları yeni çıkarılan yasa, genelge ve yönetmeliklerin yer aldığı Resmî Gazete'yi de telefon ve tabletlerinden diledikleri zaman kolayca takip edebilecek." ifadeleri kullanıldı.

Resmî Gazete Dergilik'te - Resim : 1
TÜM OPERATÖRLERE AÇIK

Tüm operatörlerin abone olabildiği Dergilik 1700'den fazla yerli-yabancı ve yerel dergi ve gazeteyi okuyucuların cebine taşıyor.
Dergilik ile 1 milyonu gazete olmak üzere ayda 5 milyon yayın okunuyor.

SOSYAL MEDYADAN DA ULAŞILABİLİYOR

Dergilik'e www.facebook.com/dergilikapp, www.twitter.com/dergilik , www.instagram.com/dergiliksosyal medya hesaplarından da ulaşmak mümkün.

SONRAKİ HABER