için kaldı

Kızılcık Şerbeti 5. son bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümü ile bu akşam Show TV'de ekrana geldi. Dizinin 5. bölümünde; Pembe yaptığı hatanın altında ezilir. Kıvılcım bir kez daha Ömer'den büyük destek görür. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kızılcık Şerbeti 5. bölüm izleme linki...

F5HABER F5HABER
Kızılcık Şerbeti 5. son bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızılcık Şerbeti 5. son bölümü ile Show TV'de yayınlandı. Son bölümde; Sular tam durulmamışken Doğa'nın kontrol amaçlı doktor ziyareti, iki aile arasındaki görüş farklılıkları nedeniyle yeni bir soruna neden olur. Haberimizden dizi biter bitmez Kızılcık Şerbeti son bölümü izleyebilirsiniz.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM İZLE 

KIZILCIK ŞERBETİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Pembe, Alev'i suçlamış ancak hatalı olduğunu görmüştür. Bu yanlış davranış her iki aile üzerinde geniş etki yaratacak, Pembe kocasından yaptığı hatayı nasıl saklayacağını bilemeyecektir. Ancak Nilay'ın organize etmesiyle Abdullah durumu öğrenecek ve karısıyla ciddi anlamda gerilecektir.

Kızılcık Şerbeti 5. son bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

Yolda bulduğu bir köpek yavrusunu eve getiren Doğa, bu hareketinin ne gibi sonuçlar doğuracağını hiç hesap etmez. Bu arada Doğa'nın babası Kayhan boş durmayacak, zengin dünürlerinden nasıl nemalacağının hesaplarını yapacaktır.

Ömer'in oğlu ile kendi kızı arasındaki soruna bir çözüm bulmak için harekete geçen Kıvılcım, her konuda olduğu gibi burada da en büyük desteği Ömer'den görecektir.

Sular tam durulmamışken Doğa'nın kontrol amaçlı doktor ziyareti, iki aile arasındaki görüş farklılıkları nedeniyle yeni bir soruna neden olacaktır. Ancak en kötü sürpriz Kıvılcım'ı beklemektedir.

SONRAKİ HABER