için kaldı

İyilik 20. son bölüm izle! FOX TV İZLE! İyilik 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İyilik dizisi 20. son bölümü ile FOX TV’de ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde, Neslihan'ın evlilik kararı Murat'ı harekete geçiriyor. Damla'ya evlilik teklifi eden Murat çocuklarının velayetini de alıyor. Peki, İyilik 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Haberimizden dizi biter bitmez İyilik 20. bölümü kesintisiz olarak izleyebilirsiniz… 25 Kasım 2022 FOX TV izleme linki…

F5HABER F5HABER
İyilik 20. son bölüm izle! FOX TV İZLE! İyilik 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV yayınında bu akşam İyilik dizisi var. İyilik 20. son bölümü ile ekrana geldi. İyilik yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde Murat çok kötü dayak yiyor ama yine de akıllanmıyor. Neslihan bir yandan annesinin sağlığı ile diğer yandan çocukları ile sınanıyor. İyilik 20. bölümde bizi başka neler bekliyor? İşte İyilik 20. son bölüm izleme sayfası…

İYİLİK SON BÖLÜM İZLE

İyilik 20. son bölüm izle! FOX TV İZLE! İyilik 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 1

İYİLİK 20. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz, Neslihan’la evlenmeyi düşünürken, Damla’nın gerçekten hamile olduğu gerçeğiyle sarsılır. Baba olacağını öğrenen Poyraz, Neslihan’la evlenmekten vaz mı geçecek?

Melis, Murat’la Damla’nın geçmişte bir ilişkileri olduğunu öğrenmiştir. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Melis, bu defa da Murat’ı affedecek mi?

Murat, Damla’ya, sadece onların değil Neslihan ve Poyraz’ın da hayatlarını etkileyecek bir teklifte bulunur. Damla bu teklifi kabul edecek mi?

SONRAKİ HABER